Storyteller

De lezingen van Pauline Hallink zijn vooral gebaseerd op haar persoonlijke verhaal. Vol passie weet zij haar publiek te raken, vermaken en te inspireren. Beeldend vertelt zij over haar loopbaan. Deze is alles behalve rimpelloos verlopen.

Aan bod komen onderwerpen als het omgaan met faalangst, benutten van talenten en het grijpen van kansen.
Ze heeft een boodschap, deelt deze graag met haar publiek om zo het verwezenlijken van doelen makkelijker te maken. Vol zelfspot en humor brengt zij haar verhaal over……De herinnering blijft!

Dagvoorzitter

Een ervaren dagvoorzitter, debatleider of presentator die mensen en verhalen verbind, samenvat en dit met energie uitdraagt. Dat is Pauline Hallink.

Punctueel, to the point, spitsvondig en vol humor. Van congres tot bedrijfsevenement.
Pauline Hallink maakt zich als dagvoorzitter de materie snel eigen voor congressen, seminars, bedrijfsevenementen en discussiefora. Een sprankelende persoonlijkheid en gegarandeerde professionaliteit.

Gastcollege

Als gastdocent weet Pauline haar studenten te raken, te inspireren en te motiveren om meer zicht te krijgen op hun talenten en deze optimaal te benutten in hun zoek tocht naar de juiste carrière. Haar gastcolleges zijn interactief.

Ze speelt in op de behoeftes van de studenten waardoor zij de aandacht weet te houden.
Doorspekt met humor, levenservaring en vakkennis draagt zij met plezier een steentje bij aan de ontwikkeling van de studenten.

Onderwerpen:

  • Succesvol solliciteren
  • Personal Branding: Maak van jezelf een A-Merk
  • Van inzicht naar uitzicht…
  • Jouw kwaliteiten in beeld
  • Solliciteren in de dienstverlening
  • Van droom naar werkelijkheid