Met veel plezier begeleid ik mensen in hun ontwikkeling en groei. Persoonlijke groei en -ontwikkeling is ook voor mijzelf een bron van inspiratie.

Het teruggaan naar mijzelf en het (h)erkennen van mijn vaardigheden en kwaliteiten zijn heel belangrijk geweest. Ik ben hierdoor meer gaan vertrouwen op mijn intuitie. Dat zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit optimaal gebruik bij het coachen en trainen.

Uit ervaring weet ik dat het goed voelt als je werk en prive-leven aansluiten bij je passie en kwaliteiten. Ik streef er naar iemand zo te coachen en te trainen dat het meest praktische doel haalbaar is. Verder blijkt in de praktijk dat mensen veerkrachtiger zijn dan ze denken.
Met de nodige humor zet ik je aan met jezelf de uitdaging aan te gaan veranderingen in gang te zetten. Samen gaan wij van “inzicht naar uitzicht.”

Ik ben geboren in Leiden en opgegroeid in Sassenheim. Een korte tijd ben ik werkzaam geweest in het uitzendwezen. Dit heb ik verruild voor de luchtvaart. Ik heb 15 jaar fulltime gevlogen en heb in 1999 een deeltijd contract gekregen. In 2001 ben ik op uitnodiging van een arbeids- en organisatiepsychologe als co-trainer voor haar aan de slag gegaan. Sinds juli 2007 heb ik mijn eigen praktijk en combineer ik mijn functie van purser met die van trainer en coach. Zo komen ervaring en praktijk samen.